logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

Bestel jouw trui hier!

Deze winter moet je zelf de slingers ophangen, want wij kunnen het niet voor je doen in Park Transwijk. Help jezelf (en ons!) de winter door met de officiële Sneeuwbal Winterfestival Trui!

Tijdens het studeren, je brakke zondag of wat kan het ook schelen: gewoon tijdens je Zoom meeting met collega’s! Onze wintertrui kan de hele winter door.

De trui is unisex en valt bij heren normaal. Dames wordt geadviseerd een maat kleiner dan je normale maat te nemen. Let op: we bezorgen enkel in Nederland. Wil je de trui laten bezorgen in het buitenland? Mail even naar info@xsense.nl.

Retourbeleid

Is de trui niet naar wens of zit deze niet zoals je had verwacht? Laat ons dan binnen 14 dagen na ontvangst weten dat je jouw trui wil terugsturen via info@xsense.nl. Wij sturen je het retouradres op en storten het geld terug zodra de trui bij ons is aangekomen. Let op: verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

De servicekosten zoals hieronder vermeld staan voor de verzendkosten. We storten bij een retour het aankoopbedrag min de servicekosten (verzendkosten) terug. Heb jij een trui van €29,95 (incl. servicekosten) gekocht, dan ontvang je €25,- op je rekening terug.

Let op: servicekosten zijn verzendkosten.
Jouw trui wordt binnen 5 werkdagen overgedragen aan onze vervoerder.