logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

THE ULTIMATE WINTER RAVE

NA EEN KNALLENDE 10E EDITIE VAN SNEEUWBAL WINTERFESITVAL IS THE ULTIMATE WINTER RAVE TERUG OP ZATERDAG 25 JANUARI 2025 MET DE LEKKERSTE (HARD)TECHNO, (TECH)HOUSE, APRÈS-SKI & HITS!

P.S. ALLE STAGES ZIJN OVERDEKT & VERWARMD. 

TICKETS

PRE-REGISTREER JE NÚ VIA DE TICKETPAGINA OP DEZE WEBSITE!

BINNEN NO-TIME WAREN ALLE PRE-SALE TICKETS UITVERKOCHT! PRE-REGISTREER JE NÚ OM ALS EERSTE OP DE HOOGTE TE ZIJN VAN DE REGULAR TICKETSALE. 

STAY UP TO DATE!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE NIEUWTJES RONDOM SNEEUWBAL WINTERFESTIVAL?

KLIK HIER EN ZET JEZELF OP AANWEZIG OM ALS EERSTE ALLE UPDATES TE ONTVANGEN.

MINIMUM LEEFTIJD

JE BENT WELKOM OP SNEEUWBAL WINTERFESTIVAL VANAF 18 JAAR. HET KAN ZIJN DAT ER BIJ DE INGANG OM EEN LEGITIMATIEBEWIJS WORDT GEVRAAGD. NEEM DAAROM EEN GELDIG ID, RIJBEWIJS OF PASPOORT MEE.

LOCKERS

DE STAGES ZIJN OVERDEKT EN VERWARMD, MAAR BUITEN IS OOK VAN ALLES TE BELEVEN! TREK DAAROM MEERDERE LAAGJES AAN. JE KUNT JE SPULLEN OPBERGEN IN DE LOCKERS BIJ DE ENTREE. RESERVEER ALVAST JOUW LOCKER VIA DE TICKETPAGINA VAN DEZE WEBSITE.

DRESSCODE

WARM & WINTERS! TREK JE FOUTE SKIPAK UIT DE KAST & TREK DE HIPSTE WINTERSE OUTFIT AAN!

LET OP: HET BLIJFT EEN WINTERFESIVAL. ZORG ER DUS VOOR DAT JE LAAGJES AANTREKT EN DAT JE JE WARM GENOEG KLEEDT. DE GEVOELSTEMPERATUUR KAN ONDER NUL LIGGEN.

ETEN

WAT IS EEN WINTERFESTIVAL ZONDER DE ULTIEME WINTERSE SNACKS?! HAAL BRAADWORST, EEN STEVIGE MAALTIJD OF WAT ANDERS LEKKERS OP HET WINTERSE FOODPLEIN

DRINKEN

SNEEUWBAL WINTERFESTIVAL ZONDER HETE GLÜHWEIN? NOT A CHANCE! NATUURLIJK AFGEWISSELD MET KOUD BIER, ONTELBAAR VEEL FLUGEL, EEN FRISJE, WARME CHOCO, KOFFIE OF THEE! 

BETALEN

ETEN EN DRINKEN KUN JE TIJDENS HET FESTIVAL KOPEN DOOR MIDDEL VAN FESTIVALMUNTJES. DEZE KUN JE AANSCHAFFEN BIJ DE MUNTENKASSA'S OP HET TERREIN (PIN/CASH).

LET OP: GEKOCHTE MUNTJES ZIJN NIET INWISSELBAAR. 

Veelgestelde Vragen

Waar koop ik officiële tickets?

Tickets voor Sneeuwbal Winterfestival koop je via deze website. We raden je af om tickets via derden te kopen. Hier kunnen wij namelijk de echtheid niet van garanderen.

Ik heb een vraag over mijn tickets

LET OP: Wegens veiligheidsoverwegingen ontvang je jouw tickets 48 uur vóór het evenement.
Kun je er onverhoopt toch niet bij zijn? Na het personaliseren van je tickets ontvang je een mail van YourTicketProvider. Om jouw tickets door te verkopen via TicketSwap, klik je op de knop in de mail.

Ben je jouw bestelling kwijt? Via www.ticketopvragen.nl kun je aan de hand van het REFnummer op je bankafschrift opnieuw de bevestiging naar jezelf versturen.

Heb je andere vragen of kom je er niet uit? Mail dan naar info@yourticketprovider.nl.

Wat is de minimum leeftijd?

De minimum leeftijd is 18 jaar. Er kan bij de ingang om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd. Zorg dus dat je deze bij de hand hebt.

Hoe kan ik betalen op Sneeuwbal Winterfestival?

Op het terrein kun je alleen betalen met munten. Deze kun je aanschaffen bij de muntenkassa's. Bij de muntenkassa's kun je zowel pinnen als contant betalen.

Kan ik pinnen?

Op het festivalterrein kun je pinnen bij de muntenkassa’s. Hier kun je alleen munten pinnen en geen contant geld opnemen.

Zijn er kluisjes?

Ja, er zijn kluisjes aanwezig. Je kunt hierin je spullen veilig opbergen en gedurende de dag de kluis openen en hersluiten wanneer je wilt. Je kunt vooraf alvast een kluis reserveren via www.sneeuwbalfestival.nl/tickets.

Natuurlijk kun je ook op het festivalterrein zelf een kluisje aanschaffen.

Zijn er kledingvoorschriften?

Sneeuwbal Winterfestival zou Sneeuwbal Winterfestival niet zijn zonder de leukste en mafste winterse outfits! Vraag je oma vast om een sjaal te breien, scoor die gekke handschoenen, leen de muts van je zus en haal dat skipak maar weer van zolder.

Wat mag wel en niet naar binnen?

Toegestane items:

 • Deodorant sticks, zonnebrand en vergelijkbare producten, mits deze nog in de originele, gesloten verpakking zitten.
 • Opblaasdieren (moeten leeg zijn bij binnenkomst)
 • Vlaggen, banners of handgemaakte spandoeken (geen merken of leuzen en geen vlaggenstokken)
 • Niet-professionele foto- en video camera's, mobiele telefoons, Go-Pro's & wegwerp camera's
 • Elektronische sigaretten mogen mee naar binnen wanneer er nog geen vloeistof in zit. De vloeistof mag enkel mee in een dichte en originele verpakking.


Verboden items:
Let op: alles waarmee jij jezelf of een ander kunt schaden, is niet toegestaan.

 • Drugs (Zero-Tolerance beleid is actief)
 • Eigen eten en drinken (inclusief alcohol en snoep)
 • Spuitbussen (zoals je favoriete deodorant) en parfumflesjes
 • Gevulde elektronische sigaretten
 • Geopende flessen waar vloeibaar middel in zit (bijv. zonnebrand). Dit is alleen toegestaan wanneer deze nog in de originele, gesloten verpakking zit.
 • Glas, plastic flessen, blik, bekers en koelboxen
 • Selfie sticks
 • Vuurwerk, wapens - inclusief zakmessen en pepperspray - en andere gevaarlijke voorwerpen
 • Paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten
 • Bovenstaande items zullen bij entree worden ingenomen. Het is niet mogelijk deze onder bewaring te stellen.

Mag ik foto’s maken?

Met uitzondering van (semi-)professionele apparatuur is het meenemen van een (digitaal) fototoestel en/of videocamera gewoon toegestaan. Natuurlijk mag je ook foto's maken met je mobiel. Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement dan dien je een persaccredicatie aan te vragen via het contactformulier 'pers'

Ik ben fotograaf/blogger en wil graag langs komen. Hoe kom ik aan een perskaart?

Wil je om professionele redenen het festival bezoeken? Vul dan het contactformulier 'pers' volledig in en vergeet niet aan te geven wat het resultaat zal zijn. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht over de mogelijkheden.

Mag ik het festival verlaten en later weer terugkomen?

Helaas, dat is niet toegestaan. Geen zorgen: op het terrein zullen alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn.

Wat als ik medicijnen gebruik en/of een allergie heb?

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk. De beveiliging zal jouw documentatie beoordelen en de medicijnen controleren. Het kan zijn dat de EHBO jouw medicijnen (bijvoorbeeld als deze gevaarlijk zijn i.c.m. alcohol) in bewaring neemt en je deze enkel kan innemen bij de EHBO.

Heb je een allergie? Mail even naar info@xsense.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Ik ben talentvol DJ en zou graag willen draaien, kan ik een demo sturen?

Helaas, er is geen talentarea op Sneeuwbal Winterfestival. Doordat we gedurende het jaar ontzettend veel demo’s ontvangen kunnen we geen demo’s meer in behandeling nemen. 

Huisregelement Sneeuwbal Winterfestival

Lees ze hieronder. Je vindt hier ook een link naar de algemene voorwaarden van The Zoo. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de contactpagina.

Huisregels Sneeuwbal Winterfestival

 1. Zorg dat je een geldig ticket hebt als je bij het festival aankomt! Hoe je dat kunt weten? Wanneer je deze via Your Ticket Provider of Festicket (hotelpakket) hebt aangeschaft, is dit zeker het geval. Andere verkooppunten of via derden is altijd onder eigen verantwoordelijkheid en het kan daardoor zijn dat je het terrein niet op kunt.
 2. Ben je wel 18? Dit is namelijk de minimale leeftijd van Sneeuwbal Festival! Je kunt dit via een geldig legitimatiebewijs (geen kopie) aan ons laten zien. 
 3. Laat ons zien wat je bij je draagt! Bij de ingang controleren we of niemand iets heeft meegenomen wat eigenlijk niet mee naar binnen mag… Mocht er om gevraagd worden, laat dan zien wat er in je tas en jaszakken zit en geef de beveiliging de kans om je kleding te onderzoeken. Je mag hierbij jouw voorkeur voor een visitatie door man of vrouw aangeven. Ook als je het festivalterrein verlaat kun je gefouileerd worden, zodat we zeker weten dat je niets bij je hebt wat niet van jou is.  
 4. Heb je van te voren al wat alcohol gedronken? Wanneer je bij aankomst in kennelijke staat van dronkenschap bent, kunnen we je helaas niet naar binnen laten.
 5. Neem geen wapens mee. Alles wat we aantreffen, inclusief spullen die op wapens lijken of zo kunnen worden gebruikt, wordt ingenomen. Mocht dit zelfs genoemd zijn in de Wet Wapens en Munitie, dan moeten we dit bij de politie aangeven.
 6. Laat alle soorten drugs en hallucinerende middelen thuis. Op het festival geldt een Zero-Tolerance beleid, dus je mag dit niet gebruiken, verhandelen of bewerken. De politie kan hier in zo’n geval bij worden betrokken.
 7. Eigen eten en drinken kan helaas niet mee naar binnen (tenzij hier duidelijke afspraken met de organisatie over zijn gemaakt i.v.m. medicatie of allergie). Wij zorgen voor genoeg en diverse consumpties om de dag door te komen!
 8. Wees lief voor het personeel! Ze doen hun best om het jou vandaag naar de zin te maken en alles veilig te laten verlopen. Beledig hen (en andere bezoekers) daarom niet en volg hun aanwijzingen altijd op.
 9. Ben je bij geweld, ongeregeldheden of bedreiging betrokken geweest of gebeurt dit op het festival zelf? Dan kunnen we je helaas niet binnen laten. Mocht dit de reden zijn dat je het festival moet verlaten, dan zal dit aan de politie worden doorgegeven.
 10. Het festival wordt bezocht op eigen verantwoordelijkheid. Mocht je letsel opdoen of (im)materiële schade oplopen, dan kunnen de organisatie van Sneeuwbal Festival, het personeel en de eigenaren van de locatie daarom niet aansprakelijk worden gesteld.
 11. Laat het ons weten als iets mis gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat de politie, ambulance of brandweer er snel is en hebben zelf ook de nodige hulpmiddelen op het terrein.
 12. Bij calamiteiten zullen wij altijd de politie inschakelen. Is er een noodgeval? Volg dan alle aanwijzingen van het personeel en de overheid op.

Check ook de algemene voorwaarden van The Zoo.

Ik ben een creatieve cateraar: waar meld ik me aan?

Heb je een bijzonder food concept en denk je hiermee goed bij ons festival te passen? Stuur dan een mail naar info@thezoo.nl - met als onderwerp ‘Creatieve cateraar festivals’ - en voeg hier foto’s van jouw stand en verkoopwaar, inclusief gegevens (website, facebook, ed) bij. Mochten we interesse hebben, dan nemen we zeker contact met je op!

Ik heb een voucher, hoe zit dat?

In de ticketshop kun je jouw vouchercode verzilveren. Blijft er geld over op jouw voucher? Dan kun je deze voor een andere editie inzetten. Heb je te weinig tegoed op je voucher? Dan kun je het overige bedrag bijleggen.

Ben je jouw vouchercode kwijt? Mail dan even naar info@yourticketprovider.nl.